Beter voorkomen dan vóór komen

Arbeidsrecht

'Wij wensen u veel personeel toe' is al een oud gezegde. Niet voor niets. Uw personeel is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijf. Maar uw personeel kan ook kopzorgen met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk, dat de juridische positie van uw personeel goed is geregeld.

Dat begint al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst en daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Maar ook door goed de gevolgen te overzien wanneer u die voorwaarden wilt wijzigen. En indien u een concurrentiebeding sluit, wat zijn dan de gevolgen, als dit overtreden wordt? Zijn er vragen over toepassing van een eventuele CAO? Waar moet u op letten, bij ziekte en re-integratie van de werknemer? Wat zijn de gevolgen als u het bedrijf verkoopt? Wat dient te gebeuren, als u de onderneming wilt reorganiseren? Wat is van belang bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst?

Allemaal vragen die boven komen drijven en waarbij een adequaat advies belangrijk is. In veel gevallen is het niet uw dagelijks werk en ontbreekt de detailkennis. Het kan dan ook veel zorgen, tijd en geld besparen als u het arbeidsrecht binnen uw onderneming goed regelt.

Juridisch Adviesbureau Blom is dan uw partner. Deskundig en ervaren. Betrokken en doelgericht. Want... voorkomen is beter dan vóór komen!

> terug
Juridisch Adviesbureau Blom is uw partner in arbeidsrecht